Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs....

  • Bennie

    Als reactie op de treurige terroristische aanslagen in Parijs menen de ambtenaren van de Europese commissie in Brussel ook een zinvolle reactie te kunnen doen.

     http://nos.nl/artikel/2069905-europese-commissie-legt-wapenhandel-beperkingen-op.html

      Gezien enige kennis van wapens of schietsport ontbreekt, en men het verschil tussen legaal en illegaal niet kent, komt men tot bizarre wetsvoorstellen. :S 

     De ambtenaren hebben een heilig geloof in dergelijke waanzinnige wetsvoorstellen.  Daarmee zou je voorvallen als 13-11 Parijs voorkomen. Er zijn genoeg voorbeelden op te noemen dat dergelijke wetsvoorstellen totaal geen effect hebben op illegaal wapengebruik of misbruik.   

      Om als wetsgetrouwe  sportschutter niet geheel machteloos aan de zijlijn te blijven staan , is er deze site gelanceerd:

      https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=429933510&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

  • Bennie

    De genoemde petitie verloopt al heel goed !! Vooral Duitsland heeft veel inbreng !! De teller staat al op ruim 150.000 !! De KNSA heeft ook gereageerd !! Zie : 

      http://nieuwsbrieven.knsa.nl/nieuwsbrieven/nieuwsbrief_verenigingen_artikel_det.asp?NieuwsbriefID=54&ArtikelID=343

      Oké, ze laten het iteratief over aan de leden die goede contacten hebben….ook geheel begrijpelijk als ze eerst hier mee instemmen  :

      https://www.parlementairemonitor.nl/9353000/1/j9vvij5epmj1ey0/viychdijn0tu 

     Dan krijg je toch het gevoel dat je enorm genaaid word door jou verplicht duur betaalde belangenbehartiger !!!!  Ondanks de contributieverhoging heeft de KNSA weer een saldo tekort en wil de afdracht voor de verzekering eerder innen ! Wist je dat die verzekering bijna niets dekt ??!! Ook de schietsport word dit jaar niet verzonden in verband met de kosten !! Met een beetje geluk is de verplichte certificering er binnenkort ook af en kan de schietsport weer groeien in Nederland. Nu nog een goed en betrouwbaar bestuur in de KNSA en de schietsport kan weer groeien in Nederland !!